Rensis als werkgever

Wie bij Rensis werkt, werkt aan zorg die verder gaat. Betrokken en daadkrachtig werken we aan kansen voor vernieuwing en verbetering van de zorg.

getekende lijnen

Je carrière staat nooit stil

De zorg is voortdurend in beweging. Dat houdt het werk interessant en dynamisch. Het kan daarentegen gebeuren dat je behoefte hebt aan een nieuwe uitdaging. Bij Rensis geven wij je de kans om door te groeien en je verder te ontwikkelen.

Voldoende doorgroei mogelijkheden bij Rensis

Jij maakt het verschil

Rensis zoekt mensen die het verschil willen maken. De échte zorgtoppers die continue streven naar een een betere zorg. Wij hebben verschillende vacatures open staan.

  • Begeleider
  • Persoonlijke begeleider
getekende lijnen
Prettige werksfeer bij Rensis

Een prettige werksfeer

Als je voor Rensis kiest, kom je terecht bij een zorgorganisatie waar mensen altijd voor je klaarstaan. Waar de lijnen kort zijn en iedereen makkelijk benaderbaar is. Een organisatie waar je écht jezelf kan zijn.

Zo ziet een dag er uit

Jouw collega's

Maak kennis met je toekomstige collega's! Zij vertellen je graag meer over de organisatie en hoe het is om voor Rensis te werken. 

Rian Spanjers

100% betrokkenheid, kleinschalig en 110% persoonlijk.

Chaya Cox

Het beste gevoel in de wereld is het gevoel dat je van betekenis bent voor de ander.

Britt van Veldhoven

Door de glimlach en waardering die je terugkrijgt van de kinderen voelt het nooit als werken.

Veel kansen om jezelf te ontwikkelen

Of je nu veel of weinig ervaring hebt, bij ons krijg je de kansen om je verder te ontwikkelen. Bijvoorbeeld met cursussen of trainingen. Zo kun jij nog meer impact hebben voor onze deelnemers én voor de zorg.

Uitstekende (aanvullende) voorwaarden

Dat begint bij de basis: een passend salaris met een eindejaarsuitkering, pensioenregeling, flexibele werktijden en een fiets/computerplan. Daarnaast organiseren wij ook jaarlijkse teamuitjes. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar de werkzaamheden bij Rensis solliciteer dan snel!